Alles wat u over ons wou weten

Over Ons

Wat kan Gianni Cars voor u betekenen?

Image subtitle or Service description

Sinds 1993 is Gianni Cars dé plek bij uitstek om een tweedehands auto, scooter of moto te vinden. Hoewel wij bij Gianni Cars in de eerste plaats autohandelaar zijn, kan u bij ons ook terecht voor de volgende zaken:
 • aankoop & verkoop van oude en nieuwe voertuigen.
 • specialisatie Amerikaanse voertuigen
 • verhuren van wagens
 • transport & logistiek
 • depannage
In onze garage kan u terecht voor de volgende zaken:
 • onderhoud & herstellingen
 • verbouwingen
 • onderdelen & carrosserie
 • winterbanden en stockeren van banden
 • herstellingen airco

Onze diensten

 • Onderdelen en Accessoires
Natuurlijk kunt u bij onze garage ook terecht voor de benodigde auto-onderdelen. Zo vindt u bij ons: autoradio's, navigatiesystemen, trekhaken, autobanden, alarm-installaties en nog veel meer. Ook voor bestelling van carrosserie onderdelen, bvb. koplampen, bumpers, buitenspiegels, pinkers, kunnen wij een snelle levering en service bieden.
 • Onderhoud
Bij Gianni Cars kan u terecht voor het onderhoud van uw wagen. Deze inspecties zijn kilometer en voertuig afhankelijk en via onze software zijn wij perfect op de hoogte wat en wanneer er moet gebeuren aan uw voertuig.
Klik hier voor meer informatie over het onderhoud.
 • Bijkomende diensten
Bij Gianni Cars kan u ook terecht voor een volledige bandenservice zoals het monteren, balanceren en stockeren van winterbanden alsook een airco service. Daarbovenop kan u ook op ons rekenen als takeldienst bij panne of een ongeval. Indien het laatste, kunnen wij voor u ook onmiddellijk een bestek opmaken voor de expert en de nodige herstellingen uitvoeren. Klik hier voor meer informatie over onze bijkomende diensten.

Transport & Logistiek

Image subtitle or Service description

Bij Gianni Cars kan u ook terecht voor standaard transportdiensten. Of u nu eenmalig een pakje snel wil laten bezorgen of voor wie een vaste partner zoekt, kan bij ons terecht voor een compleet dienstenpakket. Wij rijden naar alle bestemmingen binnen België en de rest van Europa. Omdat wij vaak sneltransport uitvoeren, komen onze klanten meestal uit de omgeving van Antwerpen of de Antwerpse haven. Maar uiteraard zijn wij ook anderen graag van dienst. Bent u op zoek naar een oplossing voor uw transportprobleem? Neem dan contact op met Gianni Cars. 

Exclusieve Wagens en meer!

Aangezien wij bij Gianni Cars vaak de wereld rondreizen voor exclusieve exemplaren, kunnen wij u ook een mooi aanbod van Amerikaanse wagens aanbieden. En dat in alle types/merken en bouwjaren. Naast de Amerikaanse wagens hebben wij geregeld ook andere nationaliteiten binnen, maar dan gaat het meestal over speciale en zeer exclusieve wagens. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!
Bovendien komen wij op onze reizen soms ook andere leuke partijen tegen. Zo hebben we in het verleden al een partij unieke LG amerikaanse ijskasten geïmporteerd of op verzoek van Pukkelpop een oude VW  hippie-van in de UK gaan ophalen! Zo ziet u maar, bij Gianni Cars zijn we van alle markten thuis! Aarzel niet om ons te contacteren indien u specifieke wensen heeft of interesse in ons huidig aanbod van niet-wagens gerelateerde artikelen.

ONZE POPULAIRSTE MERKEN:

  Bekijk Onze Populairste Merken
  UA-44504775-1